Pocketbike Forum banner

1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
898 Posts
Discussion Starter #1
i have an x 19 automatic that has a key and elec start only seeing its an auto.
i have a problem tho.
when i turn the key too the off position, it stays running.
????
i have to pull the spark plug wire to stop it., i kno not good but ?????
i kno i can run a kill switch but dont really want to........if i had to where would i run it from?
thanks alot, new to the midbikes, i moved up from cags.
thanks guys!
 

·
Banned
Joined
·
21,744 Posts
Theres a 6 pin wire connector on the CDI with 5 wires......The black wire w/white stripe is the killswitch wire........Its in the spot under the empty space in the connector

Check to make sure the wire hasnt slipped from its connector and the ground wires are grounded good.............

Do a continuity test on the keyswitch or manually short them together to troubleshoot the switch/////good luck
 

·
Registered
Joined
·
156 Posts
man my bike did that to and i couldnt shut it off lmao i took off the spark plug wire it ran for 5 secs and then shut off.Then one day i was going down the street at 50 plug mph and my throttle cable got hung and then my brakes stop working,then i couldnt shut it of so i put it in 1st cause i coudnt find neutral and let the throttle stay wide open lol,i coudnt stop it so i had to blow it,u feel me
 

·
Registered
Joined
·
898 Posts
Discussion Starter #4
no im sorry, i dont feel you.
thanks cam, ill get in the shop tomarrow and try it.
 

·
Registered
Joined
·
898 Posts
Discussion Starter #6
oh i knew who it was right away.
dosent mean ima condone blowing ur motor.....
lol
u got mail kiddo
 

·
Registered
Joined
·
898 Posts
Discussion Starter #8
got it, was that white stripe wire lost its connection at the keyswitch. gna solder it today.
THANKS CAM!
 
1 - 8 of 8 Posts
Top