Jeśli masz motocykl kieszonkowy i chcesz pomóc innym, zamieść tutaj swoje schematy okablowania, aby wszyscy mogli je zobaczyć
Czy byłoby możliwe zamieszczenie większej liczby zdjęć, takich jak cewka zapłonowa, przekaźnik i rozrusznik oraz wyłącznik awaryjny i miejsca ich podłączenia?Zajęło mi to tylko 6 miesięcy. Dołączam 2 zdjęcia, które powinny odpowiedzieć na większość pytań dotyczących okablowania X1 lub X2.
Wystarczy pociągnąć za wtyczkę i pociągnąć za nią... Aby ją wyłączyć, po prostu podłącz ją z powrotem...Zgubiłem kluczyk do mojego midi moto i zastanawiałem się, czy jest jakiś sposób, aby je uruchomić bez niego. Ma 4-przewodowe przewody zapłonowe, kolory to żółty, pomarańczowy, czerwony i biały. Wszelkie sugestie mile widziane
Powiedziałeś, że chcesz wiedzieć, jak "uruchomić motocykl bez kluczyka"....?Co masz na myśli
Wow, wiem, że naprawdę nie mówisz tego poważnie...?...Zrobiłem zrzut ekranu z postów i wysłałem go mojemu siostrzeńcowi....Odesłał mi emoji uderzające głową o ceglaną ścianę...Powiedział, żebym zapytał Google lub znalazł film na YouTube.........Zgadzam się....LOLUważaj na siebie..............Co masz na myśli, odłączając wyłącznik zapłonu od wiązki
Jak podłączyć zapłon 2-przewodowy w 2-suwowym motocyklu kieszonkowym 49 cm3?Wystarczy wyciągnąć wtyczkę i pociągnąć za nią... Aby ją wyłączyć, po prostu podłącz ją z powrotem...
Powodzenia
Jak podłączyć zapłon 2-przewodowy w dwusuwowym motocyklu kieszonkowym 49 cm3?